Дивіться дебютний трейлер фільму «Чорна пантера 2», що показали на Comic-Con

24 липня 2022,  16:11 | Новини фільмів

Перший трейлер супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Чорна пантера: Ваканда назавжди», що вийде наприкінці року, показує повернення відважних героїнь Ваканди та розкриває головного лиходія сиквела Немора.

Після трагічної смерті актора Чедвіка Боузмана у 2020 році, який у всесвіті Marvel втілював нового короля Ваканди Т'Чаллу, також відомого як Чорна пантера, режисер Раян Куглер та команда «Чорної пантери» зіткнулися з великими труднощами, але вирішили продовжити історію Ваканди та його відважних воїнів і воїтельок у сиквелі, що вшанує його пам'ять.

Трейлер показує повернення улюблених героїнь Накії (Лупіта Ніонго), Окойє (Данай Гуріра), Шурі (Летішія Райт) і королеви-матері Рамонди (Анджела Бассетт), які оплакують смерть Т'Чалли, але також готуються захищати Ваканду від нової загрози, що тепер прибуде з боку моря.

На Ваканду нападе король підводного царства Немор (Теноч Уерта), чия мати була принцесою Атлантиди, а батько людиною, і він має схожі з Акваменом суперздібності. І, як дражнить трейлер, у фільмі буде багато підводних сцен.

Разом з цим трейлер розкриває, що в сиквелі повернуться агент ЦРУ Еверетт К. Росс (Мартін Фріман), який побував у Ваканді у минулому фільмі, та М'Баку (Вінстон Дьюк), лідер гірського племені Джабарі, який раніше претендував на звання Чорної пантери, але потім прийняв Т'Чаллу як свого короля.

Українська прем'єра фільму «Чорна пантера: Ваканда назавжди», який буде тридцятим блокбастером кіновсесвіту MCU, відбудеться 10 листопада.

1648 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: