Вийшов український трейлер фільму «Бюро знахідок» за участю зірки серіалу «Паперовий будинок»

7 січня 2023,  05:20 | Новини фільмів

Увага усім шанувальникам і шанувальницям хітового серіалу «Паперовий будинок»! Цього місяця в український прокат вийде напружена стрічка «Бюро знахідок» за участю його головної зірки іспанського актора Альваро Морте, відомого за роллю Професора.

У драматичному трилері «Бюро знахідок» Альваро Морте зіграє Маріо, який давно дистанціювався від спілкування з людьми. Значно простіше йому наодинці із самим собою. Він працює у бюро знахідок. Сюди потрапляють речі, власників яких встановити не вдалося. Єдина людина, з ким він підтримує контакт, молода поліцейська Хелена. Якось до нього приносять валізу, підняту із дна річки. Всередині на Маріо чекає моторошна знахідка там дитячі речі та рештки дитячого тіла. Поліція ніяк не реагує на страшну знахідку, тож Маріо береться сам розплутувати цю справу. Так він знайомиться із Сарою. Дівчина з дитинства була вплутана в діяльність кримінальної організації, яка відноситься до людей, як до товару. З їхньою допомогою Маріо прагне добитися справедливості усіма доступними йому способами.

Ролі Хелени та Сари у «Бюро знахідок» виконують актриси Вероніка ЕчегіКохання як бестселер») та Марія Еухенія Суарес РівероТільки ти»).

Українська прем'єра фільму «Бюро знахідок» очікується 19 січня.

1041 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: