Український трейлер та постер нової романтичної стрічки «Побачення на Венері»

4 липня 2023,  14:52 | Новини фільмів

Презентуємо локалізований український трейлер та постер романтичного фільму «Побачення на Венері» – від творців фільмів «Після» та «Моє прекрасне нещастя». Головні ролі у фільмі виконали актриса Вірджинія Гарднер та молодий актор Алекс Айоно. «Побачення на Венері» – з 17 серпня в українському прокаті!

Юна Міа (Вірджинія Гарднер) разом із своїм новим знайомим Кайлом (Алекс Айоно) вирушає до Іспанії: дівчина хоче знайти свою біологічну маму. Мандруючи мальовничими містами Андалусії, Міа і Кайл вперше закохаються, а також зіткнуться з реальними життєвими труднощами. Вони відкриють кілька важливих істин і зрозуміють: важливо не те, хто дав тобі життя, а те, куди ти його спрямуєш.

18-річна Міа планує вирушити в Іспанію, де ймовірно мешкає її біологічна мама, яку дівчина хоче розшукати. Вона випадково знайомиться з юним хлопцем Кайлом, який також саме зараз шукає нові сенси. Міа пропонує йому розділити з нею подорож Європою - і Кайл погоджується.

Юні романтики навіть уявити не можуть, що в цій поїздці на них чекає повне перезавантаження їхньої уяви про реальність, вони відшукають своє місце в житті і пізнають перше кохання.

У головній ролі – популярна акторка Вірджинія Гарднер, яку глядачі полюбили після головної ролі у романтичній лавсторі «Моє прекрасне нещастя». Раніше Гарднер знялася у трилерах «Вишка», «Геловін» та ін.

Її супутника та приятеля Кайла зіграв співак, актор та інфлюєнсер Алекс Айоно, раніше він знімався в шоу «Милі ошуканки».

Цей новий фільм – подарунок усім шанувальникам романтичних історій, від творців популярних стрічок «Після» та «Моє прекрасне нещастя».

Романтична історія «Побачення на Венері» – з 17 серпня в українському прокаті.

777 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...