«Вороття вже не буде»: вийшов драматичний трейлер продовження третього сезону «Відьмака»

14 липня 2023,  21:25 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Netflix опублікувала трейлер другої частини 3-го сезону свого мегапопулярного фентезійного серіалу «Відьмак», що показує багато драматичних битв і натякає на прощання з Ґеральтом у втіленні Генрі Кавілла.

Перша частина нового сезону «Відьмака», що вийшла на платформі Netflix 29 червня, закінчилася конклавом, під час якого Ґеральт (Генрі Кавілл) та Йеннефер (Аня Чалотра) нарешті дізналися, що головним лиходієм, який хоче нашкодити Цірі (Фрейя Аллан) і стоїть за Рієнсом (Кріс Фултон), є не Стрегобор (Ларс Міккелсен), а Вільгефорц (Махеш Джаду). І хоча конклав збирали, щоб об'єднати магів та чародійок і запобігти війні, стало очевидно, що війна невідворотна.

Новий трейлер показує майбутні битви та випробування, які чекають нашу головну трійцю, і Ґеральт збирається зробити усе, що в його силах, щоб вони були разом. Проте доля має інші плани. Поки всі полюють на Цірі, дівчина опиняється далеко від своїх названих батьків, у пустелі, де вона зустріне єдинорога та небезпечних монстрів. Чи зможе вона знайти шлях додому?

Слідом за трейлером у соцмережах з'явилися нові кадри продовження третього сезону, які показують битву Ґеральта і Любистка з солдатами; Цірі, яка націлила свій меч на Кагіра (Імон Феррен); закривавленого Ґеральта після битви на узбережжі; Цірі та Йеннефер, які від когось тікають (або біжать до когось).

Заключні серії 3-го сезону «Відьмака» вийдуть онлайн 27 липня.

1262 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: