«Мати нареченої»: український трейлер нової комедії Netflix від режисера «Поганих дівчат»

1 травня 2024,  14:45 | Новини фільмів

Наступного тижня на платформі Netflix вийде нова романтична комедія «Мати нареченої», яка зібрала зірковий акторський склад на чолі з зіркою популярного серіалу «АйКарлі» Мірандою Косґроув.

Сюжет стрічки «Мати нареченої» («Mother of the Bride») розповість про турботливу мати, яка прилітає на тропічний острів заради весілля доньки, де з’ясовує, що батько нареченого — це її колишній, якого вона давно не бачила.

Мати нареченої зіграє зірка серіалу «Ханна Монтана» та фільму «Блакитна лагуна» Брук Шілдс, тоді як роль нареченої виконає Міранда Косґроув.

Колишнього її матері втілить Бенджамін Бретт, відомий за фільмами «Міс Конгеніальність», «Жінка-кішка», «Стукач» і «Доктор Стрендж».

Також у цій романтичній комедії знялися зірка «Люцифера» Рейчел Гарріс та зірка хітового молодіжного серіалу «Школа виживання» Чед Майкл Мюррей.

Режисером фільму «Мати нареченої», онлайн-прем'єра якого відбудеться 9 травня, виступає Марк Вотерс, який зняв відомі культові комедії «Погані дівчата», «Шалена п'ятниця» та «Між небом і землею».

347 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: