Екшен «Каскадер» дуже слабко дебютував в американському прокаті

6 травня 2024,  14:39 | Бокс-офіс

За свій прем'єрний вікенд новий пригодницький фільм «Каскадер» за участю Раяна Ґослінґа та Емілі Блант зміг заробити в Америці всього $28,5 млн.

Раніше «Каскадер» встиг вийти у світовий прокат, де він зібрав ще $36,9 млн, тож його бокс-офіс зараз складає $65,4 млн, що ставить його на 12-е місце у рейтингу найкасовіших стрічок 2024 року.

Проте навіть таке високе місце у цьому рейтингу (де ще немає жодного фільма-мільярдера) не є успіхом для нового екшену з Ґослінґом у головній ролі. Адже бюджет фільму склав, за різними даними, від $125 млн до $150 млн. А в Голлівуді стрічка вважається успішною, якщо їй вдається відбити свій бюджет в американському прокаті (що в цьому випадку неможливо).

Для порівняння: у свій перший вікенд в американському прокаті найприбутковіший фільм цього року «Дюна: Частина друга» заробив $82,5 млн, тоді як другий найкасовіший фільм року «Ґодзілла та Конґ: Нова імперія» зібрав $80,0 млн. Навіть мультфільм «Панда Кунг-фу 4» дебютував в Америці з $58,0 млн.

Тим часом попередня стрічка за участю Ґослінґа «Барбі», що стала найприбутковішим фільмом 2023 року (і одним з найкасовіших фільмів усіх часів), заробила у свій прем'єрний вікенд аж $162,0 млн.

Купуйте квитки на фільм «Каскадер» на нашому сайті.

308 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: