Джулія Робертс та Ендрю Гарфілд зіграють разом у наступному фільмі від режисера «Суперників»

14 травня 2024,  11:43 | Кастінг

Режисер Лука Гуадан'їно після спортивної драми «Суперники» збирається зняти трилер «After the Hunt», куди на головні ролі запросив лавреатку премії «Оскар» Джулію Робертс та номінанта на премію «Оскар» Ендрю Гарфілда.

Стрічка «After the Hunt» («Після полювання»), як повідомляє сайт Deadline, буде напруженим драматичним трилером про професорку університету, яка опиняється на особистому та професійному перехресті, коли її зірковий учень (чи учениця) висуває звинувачення проти її колеги, і темна таємниця її минулого погрожує вийти на світло.

Роль цієї професорки виконає зірка фільмів «Ерін Брокович» та «Красуня» Джулія Робертс, тоді як зірка фільмів про Людину-павука Ендрю Гарфілд веде перемовини з приводу ще однієї ключової ролі.

Нещодавно Робертс зіграла головну жіночу роль у гостросюжетному трилері про кінець світу «Ілюзія безпеки», що вийшов на Netflix. Гарфілда можна було побачити у кінотеатрах наприкінці 2021 року у блокбастері «Людина-павук: Додому шляху немає», де він знову втілив Пітера Паркера. Цього року він зіграє у фільмі «We Live In Time» разом з Флоренс П'ю.

Лука планує розпочати зйомки стрічки «After the Hunt», сценарій до якої написала сценаристка Нора Гарретт, влітку, а прем'єра цього трилера очікується у 2025 році.

Тим часом ви вже можете подивитися його «Суперників» з Зендеєю у головній ролі на великому екрані. Читайте нашу рецензію тут.

203 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...