Сходи в небеса (2013) серіал

Сходи в небеса
Засноване на серіалі «Stairway to Heaven» (за ліцензією SBS Contents Hub Co, LTD) Історія кохання сучасних Ромео і Джульєтти. Ось вже 10 років, як Артем приходить на берег моря і згадує історію свого першого кохання. Аня, так звуть дівчинку, з якою пройшло дитинство Артема. Їх дитяча дружба переросла в чисту юнацьку любов. Любов сильну і світлу, що зійшла з небес... Оточуючі - жадібні, заздрісні і злі люди не зрозуміли глибину їхніх почуттів, тому, що були надто земні... І вони зробили все, щоб ця любов не вижила на Землі... Але Небеса, які подарували їм цю любов, взяли її в свої обійми... У дитинстві Артем обіцяв Анні побудувати Сходи в небеса і виконав свою обіцянку... Дитяча дружба була дуже міцною. Вони майже не розлучалися, і їм було добре удвох. А потім прийшла біда... Спочатку померла мама Ані. Потім в автокатастрофі загинув батько Артема. Горе дітей було велике і зблизило їх ще більше... Час минав - вони дорослішали... Дружба стала переростати в перше почуття... вони готові були провести все життя на улюбленому березі їх дитинства, але у життя на них були свої плани... Артем з дуже багатої родини. Єдиний спадкоємець великого родинного бізнесу. Після загибелі батька, холдингом, тимчасово керує його матір - Ірина, поки Артем досягне повноліття, отримає відповідну освіту і зможе взяти управління компанією. Батько Ані, Кирило - відомий архітектор, вдівець і завидний наречений і в їх життя не могла не з'явитися мачуха. І вона з'явилася. Авдотья Макарова, відома актриса, красива і струнка жінка, швидко закрутила голову самотньому Кирилу і стала його дружиною. Вона увійшла в їх будинок і дитинство Ані закінчилося. Кирило був закоханий як хлопчисько і Авдотья, швидко освоївшись, легко керувала і їм і будинком. Разом з нею в домі з'явилися її діти-підлітки, яких, екзальтована мати назвала Трістаном і Ізольдою. У Ані почалося інше життя... Життя Ані у власному будинку перетворюється на пекло, але вона не скаржиться батькові, так як, бачить, що він щасливий з цією жінкою. Кирилу по-справжньому добре з нею, він перевтілився і помолодшав. Ганні не хочеться руйнувати щастя батька, тим більше, що вони з Артемом скоро поїдуть навчатися до Англії. І все буде добре. Заради цього варто потерпіти... Але мріям не судилося збутися. Артем їде один, так як під впливом Авдотьї, Кирило змінює своє рішення і не відпускає Аню. В день прильоту Артема на канікули, щоб не допустити його зустрічі з Анею, Іза збиває її на машині матері. Злякавшись скоєного, вона грузить, як їй здається, мертву Аню у машину і везе її до свого рідного батька Михайла. Михайло, хоч і гравець, але по своєму любить дітей, на відміну від Авдотьї. Іза вмовляє його пожаліти її і позбавитися від трупа. Михайло спочатку відмовляється, але, жалість до дочки, бере гору і він погоджується. Для всіх тих, хто знав Аню – вона мертва. Але Аня виживає...
50%
0
50%
0

Жанр: драма
Країна: Росія

Зображення серіала

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Сходи в небеса». але ви можете створити свою тему на форумі

10 відгуків про серіал «Сходи в небеса»

Смотреть 5 предыдущих комментариев
Юлічка Тичина

15 лютого 2016, 21:08

Все було чудово поки Аня не померла. Я вважаю що кінець УЖАСНИЙ тому що все повино було закінчитися як найкраще.Ані нікому нічого погагоно не зробила але померла це НЕСПРАВЕДЛИВО.Я розумію що сюжет придумували не українці але можна було добавити щось своє.Мій висновок-навіщо було дивитися 23 серії щоб в 24 головна героїня яка малася бути щаслива ПОМЕРЛА!!!!!Зніміть будь ласка новий фільм з щасливим кінцем!!І як називається пісня яку Артем завжди грає на фортепіано?
0 / 0 
Ирина

20 березня 2016, 06:25

Бредовый тупой фильм. Отвратная игра актеров. На роль Ани могли бы выбрать более достойную и интересную актрису, в этой нет ни изюминки, ни красоты, ни обаяния, простушка, каких миллионы. Конец тоже убойный! Понравился Фарид с его мусульманским нарядом и игра Авдотьи-отлично сыграла стерву. Оценка фильму-3 из 10.
0 / 0 
сетана

28 березня 2016, 08:48

Фильм слабенький, но для домохозяек и пенсионерок пройдет. Я смотрела с внучкой (12 лет) и она главный цензор: Актрису на роль взрослой Анны могли бы подобрать другую. И внешность и игра на троечку. Много нестыковок по фильму - Артем  выходит с охраной, потом ее нет, садится в машину в рубашке и мчит на всей скорости в дом к Анне - выбегает из машины в пиджаке и других брюках, в постели локоны и макияж, телефоны не на должном уровне. Судя по всему Авдотья метила на богатство и вышла замуж за Кирилла, так как он богат. А кроме огромного дома, где не нашлось достойных комнат для девочек и хорошо обставленной гостиной , ничего не показали. Примитив в каждом сюжете. Папа, убитый горем даже на опознание не поехал. А когда Анна нашлась, сколько возни - "она" или не "она"? При их роскоши и достигнутых успехах сделать анализ ДНК - проще не бывает. А по Стасу - отдельная тема. Сводный брат Стас Макаров. Макарова Авдотья и Иза Макарова - задачка для первоклашек. И эти пафосные слова во всех сериях - " Я сделаю тебя счастливой" и все в том же духе. И много всего другого. Фильм смотрится с переживаниями, но назвать его нужно было - Сказка для подростков и бабушек. Из актеров понравился , играющий роль Фарида, Нил Кропалов очень понравился. Не покидает мысль, что Абдулов в молодости нагрешил. А Ирина не тянет на роковую женщину.
0 / 0 
ONO

6 квітня 2016, 00:18

И как не стыдно этим людям,(язык не поворачивается назвать их актерами),занимать место на первом канале.Интересно кто оплачивает этот банкет? Такого дерьмища давненько не было...
"Сняться в плохом фильме,все равно что пукнуть в вечность..."
Ф.Раневская
1 / 0 
Ольга Кочерова в ответ на сетана

12 квітня 2016, 22:53

Не еужно обижать пенсионерок Редкое дурновкусие.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Сходи в небеса, серіал 2013
Жанри: драма
Росія