Оновлення (2016 – ...)

9 листопада 2017,  20:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У комедії для дорослих «Дуже погані матусі 2» зірка серіалу «Це ми» Джастін Хартлі грає стриптизера на ім'я Тай Свіндл.

Тай буде любовним інтересом Карли (Кетрін Хан), і познайомляться вони на її роботі — в салоні краси, де вона робить депіляцію воском. У цьому фрагменті Тай приходить до неї, щоб позбутися волосся в інтимній зоні, і коли Карла прибирає його рушник, на неї чекає величезний сюрприз, розміром з «паркувальний конус».

Дивимося другий український трейлер «Дуже погані матусі 2». У кіно комедія вийде 28 грудня.

8 вересня 2017,  12:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний тизер 2 сезону популярної драми «Це ми» повідомляє, що очікування майже дійшло до кінця. У нових серіях ми дізнаємося більше про минуле Джека (Майло Вентімілья) та Ребекки (Менді Мур) Пірсон і про те, як вони ростили своїх незвичайних «трійнят» Кевіна (Джастін Хартлі), Кейт (Кріссі Мец) і Рендалла (Стерлінг К. Браун), які тепер стали дорослими й намагаються впоратися зі своїми особистими проблемами.

Зворушливий фрагмент 2 сезону дивіться тут. Серіал повертається на екрани 26 вересня.

4 вересня 2017,  14:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал NBC поділився зворушливим дебютним фрагментом 2 сезону популярної драми «Це ми». У ньому Рендалл (Стерлінг К. Браун) запитує у Ребекки (Менді Мур) пораду щодо усиновлення, і мати розповідає, що саме його батько Джек (Майло Вентімілья) наполіг на тому, щоб взяти до себе Рендалла, після того як вони втратили одного з трійнят.

Серіал, який зараз претендує на 10 премій «Еммі», повернеться на екрани 26 вересня.