Новини серіалів, в яких згадується Шей Мітчелл

26 вересня 2019,  16:42 | Новини серіалів

Вийшов тизер-трейлер комедійного серіалу «Dollface», де зірка ситкому «Дві дівчини без копійчини» Кет Деннінгс знаходиться в кроці від того, щоб стати божевільною кошатницею, тому вирішує змінити своє життя.

Головною героїнею серіалу «Dollface» («Лялечка») є молода жінка Джулс (Деннінгс), яку через 5 років відносин кидає її хлопець. Озирнувшись навколо, вона розуміє, що всі ці роки повністю жила своїми відносинами і відштовхнула усіх своїх подруг. Щоб не закінчити життя на самоті, Джулс збирає своїх старих подруг, яких грають Шей Мітчелл і Бренда Сонг, і вирішує налагодити з ними стосунки.

Прем'єрний сезон серіалу «Dollface», який продюсує Марго Роббі, складатиметься з 10 серій. Їхній реліз на стримінговому сервісі Hulu відбудеться 15 листопада.

10 вересня 2018,  20:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Милих ошуканок» Шей Мітчелл спокушає свою найкращу подругу в новому промо-ролику серіалу «Ти».

Серіал, чиї події розвиваються в сучасному Нью-Йорку, розповість про розумного хлопця Джо Голдберга (зірка «Пліткарки» Пенн Беджлі), який закохується в дівчину Гвіневру Бек (Елізабет Леіл). Завдяки соцмережам він прекрасно вивчив, що їй подобається і що не подобається, тому представляється їй ідеальним хлопцем. Але в їх відносини втручається найкраща подруга Бек Піч (Мітчелл), яку провести не так просто. До того ж, вона сама закохана в Бек.

Дивіться також офіційний трейлер серіалу «Ти», чия прем'єра відбулася 9 вересня.

11 серпня 2018,  23:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Пліткарки» Пенн Беджлі знову ревнує свою дівчину до її найкращої подруги в офіційному трейлері 1 сезону драматичного трилера «Ти».

Сюжет історії розвивається в Нью-Йорку в сучасному світі, де люди 24 години на добу підключені до мережі і діляться там усім своїм життям. Блискучий працівник книгарні Джо Голдберг (Беджлі) використовує соцмережі, щоб завоювати серце дівчини Бек (Елізабет Леіл), яку вважає своєю другою половинкою. Але її найкраща подруга Піч (Шей Мітчелл з «Милих ошуканок») починає підозрювати недобре. Джо перетворює себе з переслідувача на бойфренда, і заради того, щоб у них з Бек були ідеальні стосунки, він готовий прибрати всі перепони на своєму шляху  навіть якщо це означає, що йому доведеться скоїти вбивство.

Прем'єра серіалу «Ти», творцями якого є Грег Берланті («Флеш», «Супергьорл», «Рівердейл») та Сера ГемблНадприродне», «Чарівники»), відбудеться через місяць, 9 вересня.

24 червня 2017,  01:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У «Милых обманщиц» осталась парочка секретов, которые раскроются в их последней серии.

Читати далі...
7 жовтня 2016,  16:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст «Милых обманщиц» поделился трогательными фотографиями с читки сценария самой последней серии, во время которой актеры не смогли сдержать слезы.

Читати далі...
20 грудня 2015,  15:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Менше місяця залишилося до повернення на екрани детективної драми А. Марлін Кінг «Милі ошуканки», чиї події будуть розвиватися 5 років потому. І днями з'явився до них новий постер, кадри і деталі про те, де ж її героїні опинилися зараз, коли їм знову доведеться розплутувати таємниці в рідному Роузвуді.

Читати далі...
8 серпня 2015,  17:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший кадр із серіалу «Милі ошуканки», що розкриває, якими стануть його головні героїні після часового стрибка, а також деталі про цей сюжетний поворот.

В останній серії перед великою перервою, яка вийде 11 серпня, чотири подруги Арія (Люсі Хейл), Ханна (Ешлі Бенсон), Емілі (Шей Мітчелл) і Спенсер (Тройєн Беллісаріо) повинні, нарешті, дізнатися, хто ж стоїть за ширмою їх давнього анонімного ворога А. І після такого відкриття сюжет «Милих ошуканок» стрибне у часі на 5 років вперед. Якими ж стануть ці молоді жінки в нових серіях?

Читати далі...