Новини, в яких згадується Хелен Хант

20 лютого 2020,  18:18 | Новини фільмів

Представляємо український трейлер кримінального трилера «Нічний портьє», головні ролі в якому виконують зірка фантастики «Першому гравцю приготуватися» Тай Шерідан і зірка детектива «Ножі наголо» Ана де Армас.

Нічний портьє Барт Бромлі (Шерідан) — дуже розумний хлопець-аутист. Під час його зміни вбивають жінку, і Барт стає головним підозрюваним. Коли поліцейське розслідування закінчується, Барт встановлює особистий зв'язок з прекрасною гостею готелю на ім'я Андреа (Армас), але незабаром розуміє, що повинен зупинити справжнього вбивцю, перш ніж вона стане наступною жертвою.

Також у фільмі Майкла Крістофера знялися лауреатка премії «Оскар» Гелен Гант та номінант на премію «Золотий глобус» Джон Легуізамо. Українська прем'єра трилера «Нічний портьє» відбудеться через місяць, 19 березня.

20 жовтня 2017,  15:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер драматичної комедії «Я люблю тебе, татусю», яку написав, зняв і в якій головну роль зіграв Луїс С.К. Він втілює успішного телевізійного сценариста Глена, чия юна дочка Чайна (Хлоя Грейс Морец) починає зустрічатися зі старим режисером (Джон Малкович), якому завжди подобалися молоді дівчата. Зрозуміло, турботливого батька це дуже непокоїть, і він намагається якось справитися з цією непростою ситуацією.

У фільмі також знялися Роуз БірнЛюди Ікс: Перший клас»), Хелен ХантЧого хочуть жінки»), Чарлі ДейУ Філадельфії завжди сонячно») та Еді ФалькоСестра Джекі»).

5 травня 2015,  15:26 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У драматичному роуд-муві «Please Stand By» («Будь Ласка, лишайся поруч») головні ролі виконають актриси Дакота Фаннінг і Хелен Хант.

Режисером фільму буде Бен Луїн, Хант була номінована на «Оскар» за роль у його «Сурогаті».

У новій драмі Фаннінг зіграє блискучу молоду дівчину з аутизмом, яка тікає з спеціального притулку, щоб відвезти на змагання в Голлівуд свій сценарій. За нею по п'ятах йде її доглядальниця, яку зіграє Хант.

Сценарій до «Please Stand By» написав Майкл Голамко, один з авторів серіалу «Грімм».

В цьому році з Фаннінг виходять «Френі» і «Вьена і примари», в 2016 вона з'явиться в драмах «Американська пастораль» і «Brain on Fire», а Хант у майбутньому зіграє в фантастичній драмі «Дівчинка-змія» з Малин Акерман і Армі Хаммером.