Новини серіалів, в яких згадується Метт Сміт

21 березня 2024,  21:41 | Новини серіалів

Телеканал HBO поділився новим трейлером і постерами майбутнього сезону хітового фентезі «Дім дракона», що є приквелом «Гри престолів», і вони присвячені команді Чорних, тобто команді королеви Рейніри Таргарієн.

Читати далі...
7 грудня 2023,  22:33 | Новини серіалів

Закінчується ціла епоха! Стримінгова платформа Netflix представила трейлер заключних серій фінального сезону історично-біографічної драми «Корона», де на перший план виходить спадкоємець британського престолу принц Вільям.

Читати далі...
22 жовтня 2022,  20:31 | Новини серіалів

Рейніра готова заявити свої права на Залізний трон у промо-ролику 10 серії 1 сезону мегапопулярного фентезі «Дім дракона», яку на її честь назвали «Чорна королева».

Читати далі...
24 вересня 2022,  22:22 | Новини серіалів

Наступна серія хітового фентезі «Дім дракона» перестрибне у майбутнє і покаже дорослу принцесу Рейніру, яка готується вже втретє стати матір'ю. Але королева Алісента зовсім цьому не радіє.

Читати далі...
16 вересня 2022,  10:34 | Новини серіалів

Свіжі кадри п'ятої серії хітового фентезі «Дім дракона», події якого відбуваються у вигаданому світі Джорджа Р.Р. Мартіна, показують прибуття героїні, яку часто згадували: Реї Ройс, законної дружини Деймона Таргарієна.

Читати далі...
30 серпня 2022,  22:30 | Новини серіалів

Королями їх зробили не мрії, королями їх зробили дракони. Принцеса Рейніра нагадує королеву Дейнеріс у свіжому трейлері фентезі «Дім дракона», який розкриває, що перший сезон буде наповнений зрадами, битвами та полум'ям драконів.

Читати далі...
23 серпня 2022,  18:34 | Новини серіалів

Вже подивилися першу серію фентезі «Дім дракона», яке є приквелом культової «Гри престолів», і з нетерпінням чекаєте наступні? Тоді у нас гарна новина — стримінгова платформа HBO Max вже розкрила дати виходу усіх серій першого сезону.

Читати далі...
17 серпня 2022,  19:35 | Новини серіалів

Телеканал HBO поділився двома новими постерами фентезійного серіалу «Дім дракона», прем'єра якого відбудеться вже у цю неділю, 21 серпня, і вони показують двох ключових драконів приквела у всій їхній красі та могутності.

Читати далі...
20 липня 2022,  20:57 | Новини серіалів

Канал HBO щойно поділився офіційним трейлером фентезійного серіалу «Дім дракона», що показує драконів Таргарієнів крупним планом та знайомить нас ближче з предками легендарної Дейнеріс.

Читати далі...
5 травня 2022,  20:00 | Новини серіалів

Шанувальники серіалу «Гра престолів» та творів письменника Джорджа Р.Р. Мартіна, кидайте все й біжіть сюди, оскільки американський канал HBO щойно поділився в мережі епічним тизер-трейлером свого нового фентезі про Вестерос під назвою «Дім дракона».

Читати далі...
1 квітня 2022,  23:55 | Новини серіалів

Скучили за драконами? Канал HBO вирішив порадувати всіх шанувальників хітового серіалу «Гра престолів», опублікувавши в мережі 5 тизер-постерів його спін-оффу під назвою «Дім дракона», що повідомляють його дату прем'єри – 21 серпня.

Читати далі...
16 квітня 2020,  00:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники «Доктора Хто», кидайте все і біжіть мерщій сюди! Актор Артур Дарвілл знову приміряв образ Рорі Вільямса в новій короткометражці науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», яку він записав у себе вдома на карантині.

Читати далі...
20 вересня 2019,  17:30 | Новини серіалів

На початку року Олівія Колман отримала «Оскар» за втілення королеви Анни у фільмі «Фаворитка», а тепер актриса зіграє зрілу королеву Єлизавету II в 3 сезоні історичної драми «Корона».

Читати далі...
14 серпня 2019,  17:04 | Новини серіалів

Прощай, Клер Фой! Роль королеви Єлизавети II в 3 сезоні популярної історичної драми «Корона» буде виконувати володарка премії «Оскар» Олівія Колман.

Вчора стримынговий сервіс Netflix опублікував в мережі перший тизер 3 сезону «Корони», який здійснить значний стрибок у часі і покаже правління королеви Єлизавети II з 1964 по 1977 рік, тому тепер її буде грати Колман. Також разом з Фой ми змушені попрощатися і з акторами Меттом Смітом і Ванессою Кірбі. В 3 сезоні ролі принца Філіпа, чоловіка королеви, та принцеси Маргарет, її сестри, виконуватимуть Тобайас Мензіс та Гелена Бонем Картер.

Нааприкінці тизер повідомляє, що прем'єра нових серій «Корони» відбудеться 17 листопада.

17 листопада 2018,  19:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал BBC поділився розширеним фрагментом 7 серії 11 сезону науково-фантастичного серіалу про подорожі в часі «Доктор Хто», в якому Доктор знову надягає свою улюблену феску.

Одинадцятий Доктор (Метт Сміт) дуже любив носити феску, і ось через одну регенерацію цей головний убір приміряє Тринадцята (Джоді Віттакер). У новій серії вона отримає посилку від найбільшого в галактиці Інтернет-магазину «Керблам!», в якій виявляються феска і повідомлення з проханням про допомогу. Разом зі своїми друзями Яс (Мандіп Гілл), Райаном (Тосін Коул) та Гремом (Бредлі Волш) Повелителька часу вирушає в їхній центральний офіс, щоб провести розслідування.

Серія від режисера Дженніфер Перротт, яка називається просто «Kerblam!» («Керблам!»), вийде вже завтра, 18 листопада.