Новини зіри, в яких згадується Джефф Голдблюм

30 вересня 2019,  15:41 | Новини зірок

Скучили за «злими твітами» у виконанні різних знаменитостей? Відоме американське ток-шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» представило 12-й випуск своєї найпопулярнішої та найвеселішої рубрики.

На цей раз читати найбільш неприємні послання з Твіттера від злих недоброзичливців Джиммі Кіммел змусив зірок супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Джейка Джилленхола і Зендею, у останній з яких була найкраща відповідь всім хейтерам, зірку «Гри престолів» Мейсі Вільямс, легендарного Марка Гемілла з франшизи «Зоряні війни», а також Вілла Феррелла, Кім Кардашьян, Джона Гемма, Кріса Рока, Девіда Гарбора, Девіда Спейда, Фреда Севеджа, Тіффані Геддіш, Мартіна Шорта, Сару Полсон і Джеффа Голдблюма.

Дивіться також актори блокбастера «Месники: Війна нескінченності» читають «злі твіти». Вам все ще мало? Тоді переглядаємо 11-й випуск «злих твітів» за участю Галь Гадот, Дженніфер Лоуренс та Дженніфер Еністон.

5 листопада 2017,  02:20 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу на екрани очікуваного супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» ведучий «Дуже пізнього шоу» Джеймс Корден вирішив здивувати цілий зал глядачів несподіваним спектаклем за мотивами фільму за участю самого Кріса Гемсворта!

Більш того, Кордену вдалося залучити в свою постановку, яку він назвав гучно «Тор: Рагнарок 4D», ще й Тома Гіддлстона (Локі), Марка Руффало (Халк), Кейт Бланшетт (Гела), Джеффа Голдблюма (Грандмайстер) й Тессу Томпсон (Валькірія). Маючи в своєму розпорядженні скромні реквізит та спецефекти, режисер разом з акторами все одно зумів зробити справжнє шоу.

Якщо ви ще не дивилися «Тор: Рагнарок», не бійтеся, тут немає спойлерів. Квитки на його сеанси в 2D і 3D ви можете придбати на нашому сайті.

27 липня 2016,  13:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеведучий Конан О'Брайен вирішив влаштувати на своєму шоу прослуховування зірок на роль молодого Хана Соло, і серед претендентів на неї виявилися Мелісса МакКарті, Джоді Фостер, Джефф Голдблюм, Фіфті Сент і Білл Хейдер.

13 червня 2016,  17:23 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезды «Дня независимости: Возрождение» Джефф Голдблюм и Лиам Хемсворт решили подколоть Дуэйна Джонсона, приодевшись в стиле его юности.

Читати далі...