Оновлення, в яких згадується Джо Манганьєлло

17 листопада 2017,  00:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон бореться з гігантськими монстрами в першому трейлері фантастичного екшену «Ремпейдж».

У «Ремпейдж» (в минулому «Шаленство») Джонсон втілює приматолога Девіса Окойе, чиїм кращим другом є горила Джордж, яку Девіс виростив. Але одного разу під час генетичного експерименту все йде шкереберть, і Джордж перетворюється на мавпу величезних розмірів. Подібні зміни трапляються ще з декількома звірами, які нападають на місто, і тільки Скала, тобто Девіс, та його друг можуть їх зупинити. Компанію Джонсону тут складають Наомі Харріс, Джеффрі Дін Морган, Джо Манганьелло і Малін Акерман.

Українська прем'єра екшену Бреда Пейтона відбудеться 19 квітня 2018 року. Чекаємо на дубльований трейлер.

3 квітня 2017,  16:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Закулісне відео мультфільму «Смурфики: Загублене містечко» показує кумедні моменти його озвучення за участю Джулії Робертс, Мішель Родрігес, Демі Ловато та Джо Манганьелло. А друга частина відправляє в майстерню аніматорів, які створюють смурфиків та їх чарівний світ на комп'ютері.

Фінальний трейлер мультфільму дивіться тут. Квитки на його сеанси ви можете придбати на нашому сайті.

20 березня 2017,  17:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Смурфіки об'єдналися з UNICEF, щоб донести до глядачів 17 простих правил, які допоможуть врятувати нашу планету. І в новому промо-ролику «Смурфики: Загублене містечко» актори Мішель Родрігес, Демі Ловато, Джо Манганьелло та Менді Петінкін розповідають, як важливо забезпечити освітою всіх дітей на нашій планеті, перестати забруднювати навколишнє середовище, добре харчуватися і берегти водні ресурси. Причому робити це може кожен, навіть найменший з нас.

Щоб дізнатися більше про те, як допомогти нашій планеті, відвідайте сайт Small Smurfs Big Goals.

3 березня 2017,  15:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Виявляється, що смурфики теж люблять екстремальні види спорту й навіть винайшли один з них — смурфбордінг, з яким нас знайомить новий фрагмент мультфільму «Смурфики: Загублене містечко». У ньому Смурфетта (Демі Ловато), Силач (Джо Манганьелло), Розумник (Денні Пуді) та Тюхтій (Джек МакБрайер) озброюються персональним бордами й відправляються кататися на них в своєму лісі.

Трейлер «Смурфики: Загублене містечко» з піснею Ловато дивіться тут.