Оновлення, в яких згадується Віллем Дефо

31 жовтня 2018,  19:10 | Оновлення

Представляємо український трейлер біографічної драми «Ван Гог. На порозі вічності» від режисера Джуліана Шнабеля.

У центрі сюжету фільму опиняється нідерландський художник Вінсент Ван Гог (Віллем Дефо), який любив пити абсент та дружив з французьким живописцем Полем Гогеном (Оскар Айзек). Попри талант, картини художника не мали бажаного успіху, роблячи його нещасним. Але десь в глибині душі Ван Гог завжди залишався оптимістом, ніби знаючи заздалегідь, що опиниться на порозі вічності.

Українська прем'єра фільму «Ван Гог. На порозі вічності» очікується 14 лютого 2019 року.

7 листопада 2017,  16:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кеннет Брана в образі легендарного детектива Еркюля Пуаро береться за розслідування заплутаного вбивства в новому фрагменті детективної картини «Вбивство у „Східному експресі“».

Пуаро заходить у вагон-ресторан в компанії власника поїзда мсьє Бука (Том Бейтман) і повідомляє пасажирам, що в поїзді сталося вбивство і що вбивця ховається серед них. А після детектив дає зрозуміти, що злочинцю від нього не сховатися. Пасажири, включаючи гувернантку Мері Дебенхем (Дейзі Рідлі), вдову місіс Хаббард (Мішель Пфайффер), місіонерку Пілар Естравадос (Пенелопа Крус), асистента Гектора МакКвіна (Джош Гад) і професора Герхарда Хардмана (Віллем Дефо), виглядають розгублено, стурбовано і невдоволено... Хто ж з них винен?

Дивимося український трейлер «Вбивство у „Східному Експресі“». У кіно з 9 листопада. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

5 листопада 2017,  02:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

13 підозрюваних з'являються в українському ТБ-ролику детективної кінокартини «Вбивство в „Східному експресі“», заснованої на однойменному творі Агати Крісті, і знаменитий детектив Еркюль Пуаро (Кеннет Брана) повинен з'ясувати, хто з них скоїв це жорстоке вбивство.

Вбивцею в цій історії, що розгортається в 1930-х роках, може опинитися будь-хто, включаючи персонажів у втіленні Джонні Деппа, Дейзі Рідлі, Мішель Пфайффер, Джоша Гада, Пенелопи Крус, Віллема Дефо й Джуді Денч. Хто ж із них винен? Також відео попереджає, що крім вбивства, в цьому поїзді відбувається ще щось неймовірне.

Дивимося, як Депп фліртує з Пфайффер у фрагменті «Вбивство в „Східному експресі“». У кіно з 9 листопада.

30 вересня 2017,  19:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Віртуальний промо-ролик фентезійного горору «Зошит смерті» дозволяє глядачеві відчути себе на місці його головного героя Лайта (Нат Вулф). Вдома на нього чекає бог смерті Рюк (Віллем Дефо) і вручає йому небезпечний артефакт Зошит смерті, пояснюючи, що, написавши в ньому чиєсь ім'я і закривши зошит, ця людина помре, але якщо вирвати сторінку з ім'ям, то людина залишиться жити. І Рюк тут же пропонує Лайту — тобто вам — випробувати цей зошит.

Кінокартина Адама Вінгарда вже доступна для перегляду на сайті Netflix.

17 серпня 2017,  16:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Події фантастики «Сім сестер» з Нумі Рапас в сімох ролях розвиваються в майбутньому, де в зв'язку з перенаселення планети одній сім'ї дозволено мати тільки одну дитину. І тут стається диво — у одного батька (Віллем Дефо) народилося відразу 7 дочок. Вони змушені все життя ховатися від уряду, але перший фрагмент показує, як їх знаходять спецназівці, і героїні дають їм відсіч за допомогою всього, що трапляється під руку.

Український трейлер «Сім сестер», знятих режисером Томмі Вірколою, дивіться тут. У кіно з 31 серпня.

1 серпня 2017,  01:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix представив новий трейлер науково-фантастичного трилера «Сім сестер», чиї події відбуваються в антиутопічному майбутньому. Згідно із законом в перенаселеному світі не можна мати більше однієї дитини, як раптом стається неймовірне, і один чоловік (Віллем Дефо) стає батьком відразу сімох схожих одна на одну дівчаток. Героїні, дорослі версії яких втілює Нумі Рапас, названі на честь кожного дня тижня і можуть виходити з дому тільки в цей день. Але одного разу пропадає Понеділок...

Український трейлер кінокартини Томмі Вірколи дивіться тут. «Сім сестер» прибудуть в кіно через місяць, 31 серпня.

21 липня 2017,  15:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На SDCC 2017 був показаний перший фрагмент фентезійного трилера від Netflix «Зошит смерті», в якому головний герой Лайт (Нат Вулф) зустрічає бога смерті Рюка (Віллем Дефо). Рюку набрид свій світ, тому він вирішив закинути в світ людей незвичайний зошит — якщо записати в нього чиєсь ім'я, та людина одразу вмирає. Судячи з даного фрагменту, творці дуже постаралися зробити цю істоту якомога більш моторошною — від голосу, який пронизує до мозку кісток, до його очей, що світяться, і дійсно лякаючого вигляду.

Повноцінний трейлер нового фільму Адама Вінгарда дивіться тут. Його прем'єра відбудеться в інтернеті 25 серпня.

29 червня 2017,  20:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила повноцінний трейлер до свого фентезійному горор-трилера «Зошит смерті», який грунтується на однойменному японському аніме. Він розповість історію здібного студента Лайта Тернера (Нат Вулф), в чиїх руках раптово виявляється загадкова зошит, куди варто лише записати чиєсь ім'я, як ця людина помирає. Разом з подругою Мией (Маргарет Куеллі) Лайт вирішує за допомогою зошита боротися зі злочинністю, не підозрюючи, що опинився на гачку у демона смерті (Віллем Дефо).

На сайті Netflix фільм режисера горору «З/Л/О» Адама Вінгарда стане доступний для перегляду з 25 серпня.

20 червня 2017,  19:10 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Фільм режисера Томмі Віркола розказує про світ, де через перенаселення, сім’ям дозволено мати лише одну дитину. Однак в одній родині народжується одразу семеро дівчаток-близнючок, і батько вирішує приховати їх від влади. Малюкам дають імена на честь днів тижня. Так все життя дівчатка і виходять у люди: кожна у свій день. Але одного разу Понеділок зникає…

Акторка Нумі Рапас грає усіх сімох героїнь, компанію їй склали Віллем Дефо та Гленн Клоуз. Фантастичний трилер «Сім сестер» стартує в українському прокаті з 31 серпня.

7 червня 2017,  18:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Дівчини з татуюванням дракона» і «Прометея» Нумі Рапас грає одразу 7 ролей в новому науково-фантастичному трилері «Сім сестер». Його події розвиваються в 2073 році, коли в зв'язку з перенаселенням Землі кожна сім'я по закону може мати лише одну дитину, тому сімом сестрам-близнятам у втіленні Рапас доводиться ховатися від уряду, щоб вижити.

Прем'єра кінокартини Томмі Вірколи, де також зіграли Віллем Дефо, Гленн Клоуз і Роберт Вагнер, відбудеться пізніше в цьому році.

1 червня 2017,  16:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер детективної драми «Вбивство в „Східному експресі“» відправляє нас в подорож на поїзді, де сталося жахливе вбивство, і кожен його пасажир є підозрюваним в очах великого детектива Еркюля Пуаро, якого грає Кеннет Брана. Отож, вбивцею може виявитися будь-хто з героїв у втіленні Джонні Деппа, Дейзі Рідлі, Мішель Пфайффер, Пенелопи Крус, Віллема Дефо, Джуді Денч та Джоша Гада. Хто ж з них винен?..

Більше про героїв Брани і Рідлі ви дізнаєтеся тут. Фільм вийде в український прокат 9 листопада, так що чекаємо дубльований трейлер.

30 квітня 2017,  16:44 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо український трейлер до фільму «Мисливець з Волл-стріт» з Джерардом Батлером і Віллємом Дефо. В кінотеатрах України фільм стартує з 15 червня.

Цинічний і чарівний мисливець за головами з Уолл-стріт Дейн Дженсен близький до здійснення своєї американської мрії і підкорення бізнес-олімпу. Але його кар'єрні інтереси раптово входять у протиріччя з життям його сім'ї. Перед Дейном постає непросте питання вибору.

22 березня 2017,  23:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix зняла свій рімейк культового аніме «Зошит смерті», який розповість про хлопця Лайта Тернера з незвичайною зошитом — чиє б ім'я він туди ні записав, ця людина незабаром помирає. Він вирішує таким чином позбавити своє місто від злочинців, але занадто цим захоплюється. Головну роль в даному трилері виконує Нат Вулф.

Фільм, де також зіграли Віллем Дефо, Маргарет Квеллі, Ши Вігхем та Лейкіт Стенфілд, стане доступним дла перегляду на Netflix з 25 серпня.

11 січня 2017,  11:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український ТБ-ролик пригодницького фентезі «Велика стіна» з Меттом Деймоном і Педро Паскалем, який розкриває нові моменти протистояння захисників Великої китайської стіни й нападаючих на них монстрів.

Другий український трейлер кінокартини, де також зіграли Віллем Дефо і Джин Тіан, дивіться тут.

19 вересня 2016,  13:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У кримінальній драмі «Людина людині вовк» Ніколас Кейдж і Віллем Дефо втілюють двох колишніх зеків, яких наймають місцеві мафіозі, щоб вони викрали дитину гангстера-конкурента.

Режисером фільму виступив Пол Шредер, сценарист «Таксиста» і «Скаженого бика», які зняв Мартін Скорсезе.