Новини фільмів, в яких згадується Саймон Пегг

19 травня 2023,  21:02 | Новини фільмів

Нарешті дочекалися! Майже через рік після виходу тизер-трейлера пригодницького бойовика Тома Круза «Місія неможлива: Розплата. Частина перша» нам нарешті вирішили показати його офіційний трейлер, де Круз знову рятує світ і виконує божевільні трюки з байком та потягом.

Читати далі...
19 липня 2022,  20:52 | Новини фільмів

За рік, у липні 2023 року, Том Круз відправить нас у нову шпигунську пригоду разом зі своїм героєм Ітаном Гантом у фільмі «Місія неможлива: Розплата. Частина перша», який отримав свій перший український трейлер.

Читати далі...
15 липня 2022,  12:35 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Apple поділилася офіційним трейлером свого майбутнього мультфільму «Вдача», чия онлайн-прем'єра відбудеться 5 серпня.

Читати далі...
23 травня 2022,  17:00 | Новини фільмів

Ітан Гант знову збирає свою команду з порятунку світу для однієї масштабної операції. Не встиг ще вийти на екрани фільм «Топ Ґан: Меверік», як Том Круз вирішив представити перший трейлер свого наступного екшену «Місія неможлива 7», чия прем'єра відбудеться у 2023 році.

Читати далі...
28 травня 2020,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якраз до української прем'єри з'явився новий трейлер психологічного трилера Вона Стайна «Темний спадок», де Лілі Коллінз належить з'ясувати, чому її батько прикував до стіни бункера Саймона Пегга.

Читати далі...
16 травня 2020,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо ексклюзивні кадри детективного трилера «Темний спадок» з Лілі Коллінз в головній ролі, чий слоган говорить про те, що «деякі секрети повинні залишатися під землею».

Читати далі...
19 березня 2020,  18:08 | Новини фільмів

Лілі Коллінз знаходить невпізнанного Саймона Пегга в підвалі свого батька в офіційному трейлері детективного трилера «Спадок».

Фільм Вона Стайна покаже смерть патріарха багатоїї і впливової родини з Нью-Йорка, яка залишає його дружину (зірка блокбастера «Диво-жінка» Конні Нільсен) і дочку (Коллінз) з шокуючим таємним спадком, що загрожує знищити їхні життя. Трейлер показує, що цим «спадком» буде довговолосий член сім'ї (Пегг), якого їхній чоловік та батько тримав в ланцюгах в підвалі.

Також в трилері «Спадок» зіграє зірка серіалів «Пліткарка» і «Хлопаки» Чейс Кроуфорд. Його світова прем'єра запланована на травень.

16 березня 2020,  18:19 | Новини фільмів

Зірка фільму «Рятувальники Малібу» Александра Даддаріо постає в новому неймовірному образі в трейлері драматичної стрічки «Труднощі адаптації», яку написала і зняла Кетрін О'Брайен.

Ханна (Джуно Темпл), сором'язлива авторка пісень, отримує пропозицію писати для відомої поп-діви Дани Лі (Даддаріо) і в цей час відкриває, що її друг, визнаний музичний продюсер Тео Росс (Саймон Пегг), перестав приймати свої ліки від шизофренії. Ханна збирає групу друзів, щоб допомогти Тео і відправити його на лікування в психіатричну лікарню, ганяючись за ним, поки він втрачає себе в кольорових ілюзіях гламурного світу Лос-Анджелеса.

Світова прем'єра фільму «Труднощі адаптації» відбулася в минулому році на кінофестивалі «Трайбека». Його реліз в Інтернеті стався 13 березня.

12 серпня 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», мультфільму «Ральф-руйнівник 2» з новою героїнею з голосом Галь Гадот, діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства», українського комедійного бойовика «Шляхетні волоцюги» і 2 сезону серіалу «Школа».

Читати далі...
9 серпня 2018,  17:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий дует британських коміків Саймон Пегг та Нік Фрост возз'єднується в офіційному трейлері нового комедійного горору «Slaughterhouse Rulez» («Правила вбивчого будинку»).

Ласкаво просимо до «Slaughterhouse» («Убивчий дім»), елітної приватної школи-інтернату, де хлопчиків і дівчаток готують до влади та величі... і незабаром вони зустрінуть гідного суперника. Давній та впорядкований світ буквально потрясе до самих його основ, коли сейсмічні поштовхи відкриють таємничий провал в землі і випустять на волю незбагненний жах. Учні та вчителі опиняються в пастці у школі і повинні битися в кривавій битві за виживання.

У світовий прокат картина Кріспіана МіллсаНеймовірний страх перед усім»), де також грає Майкл Шин, вийде на Геловін, 31 жовтня.

27 липня 2018,  01:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Paramount Pictures представила четвертий фрагмент шпигунського екшену «Місія неможлива: Фолаут», де Том Круз показує черговий трюк, але з нотками гумору.

Намагаючись наздогнати терориста, який стрімко віддаляється, спецагент Ітан Гант (Круз) біжить за ним по дахах Лондона, щоб швидше скоротити відстань. Його по радіо направляє Бенджі (Саймон Пегг), але коли Гант вривається в офісну будівлю, то зупиняється перед вікном. Бенджі підганяє його, поки не виявляє, що стежив за мапою Лондона в 2D і не помітив, як загнав Ганта ще на декілька поверхів вгору, звідки тому зараз доведеться стрибати.

Читайте нашу рецензію на фільм «Місія неможлива: Фолаут», який вийшов в український прокат 26 липня.

Купуйте квитки на сеанси «Місія неможлива: Фолаут» на нашому сайті.

18 липня 2018,  00:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нове закулісне відео шпигунського екшену Крістофера МакКуоррі «Місія неможлива: Фолаут» розкриває, як знімалася п'ятірка його видовищних та небезпечних трюків, які Том Круз виконував особисто.

Читати далі...
6 липня 2018,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Круз, Ребекка Фергюсон, Генрі Кавілл і Саймон Пегг готові до нової небезпечної місії на персональних постерах шпигунського екшену «Місія неможлива: Фолаут».

Читати далі...
2 липня 2018,  21:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Круз і каст бойовика «Місія неможлива: Фолаут» розповідають в новій закулісній фічуретці, чим цей фільм буде відрізнятися від попередніх глав франшизи.

Зірка франшизи називає шосту «Місію» «великою, емоційною, розважальною історією»; режисер Крістофер МакКуоррі повідомляє, що нова місія виявиться для Ітана Ханта «більш особистою подорожжю»; а актор Генрі Кевілл каже, що ця «Місія» буде «найкращим фільмом» в даній серії шпигунських бойовиків. Чому? Тому що Круз тут буквально ризикує своїм життям заради емоцій глядача, зазначає Саймон Пегг.

Дивіться попередню фічуретку «Місія неможлива: Фолаут», яка показує, як Круз виконує стрибок у вільному падінні. У кіно з 26 липня.

23 травня 2018,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий український трейлер шпигунського бойовика «Місія неможлива: Фолаут», де Том Круз знову буде розкривати змову і рятувати світ.

Спецагент Ітан Хант разом зі своїм загоном IMF, куди на даний момент входять Ільза Фауст (Ребекка Фергюсон), Бенджі Данн (Саймон Пегг) і Лютер Стікелл (Вінг Реймз), повинен боротися з часом, коли чергова місія йде не за планом. Крім того, до Ханта приставляють агента ЦРУ Аугуста Волкера (Генрі Кавілл), який звик до більш грубих методів роботи, що значно ускладнює ситуацію.

Нові постери «Місія неможлива: Фолаут» ви знайдете в галереї фільму. Українська прем'єра картини Крістофера МакКуоррі відбудеться 26 липня.