Новини серіалів, в яких згадується Рідлі Скотт

24 серпня 2020,  20:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні стримінгова платформа HBO Max поділилася другим трейлером науково-фантастичного серіалу «Вихований вовками», одну з головних ролей в якому виконує зірка серіалу «Вікінги» Тревіс Фіммел.

Читати далі...
6 серпня 2020,  11:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець культової науково-фантастичної франшизи «Чужий» Рідлі Скотт представляє новий антиутопічний серіал «Вихований вовками», де з'являться реалістичні андроїди в дусі серіалу «Світ Дикого Заходу».

Читати далі...
6 травня 2018,  18:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Трансформерів 4» Джек Рейнор виконує головну роль в новій фантастичній драмі «Дивний ангел», яка піднімає теми сексу, магії і ракетобудування.

Серіал розповість про особисте життя і роботу загадкового генія Джека Парсонса (Рейнор), який жив в 1940-х роках в Лос-Анджелесі. Вдень він був ученим-ракетобудівником, а вночі — учасником ритуальних оргій і послідовником окультиста Алістера Кроулі.

Компанію Рейнору складають Белла ГіткотПохмурі тіні», «Людина у високому замку»), Руперт ФрендБатьківщина», «Хітмен: Агент 47») і Раде ШербеджіяГаррі Поттер», «Абатство Даунтон»).

Прем'єра «Дивного ангела», виконавчим продюсером якого виступає Рідлі Скотт, відбудеться 14 червня.

21 січня 2015,  13:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал PBS замовив 6 серій історичної драми про Громадянську війну у відомого режисера і продюсера Рідлі Скотта.

Незважаючи на те, що у Рідлі Скотта на найближче майбутнє намічено участь в якості продюсера в створенні більш ніж десятка кінофільмів, він не забуває і про телебачення. Зараз він є виконавчим продюсером серіалу «Правильна дружина», який починав продюсувати зі своїм братом Тоні Скоттом, нині покійним.

Про новий серіал на тему Громадянської війни повідомила президент каналу PBS Паула Кергер під час прес-туру Асоціації телевізійних критиків:

Ми хочемо зробити драму, яка трохи відрізняється від того, що створюють інші, і буде не просто розважати, але й зможе просвіщати і надихати.

Історична драма буде з медичним ухилом, грунтуючись на трирічних дослідженнях реальних подій. Вона розповість історію двох медсестер-волонтерів, що знаходяться по різні сторони Громадянської війни: Мері Фінні, аболіціоністки з Нової Англії, і Емми Грін, молодої красуні-конфедератки. Долі жінок перетнуться в сімейному готелі Грінів, перетвореному в госпіталь Армії конфедератів в Олександрії, штат Вірджинія. Серіал буде випробовувати сімейну відданість і зробить акцент на збільшенні важливості ролі жінок та медицини під час війни.

Так що творці цілком цілеспрямовано вирішили зробити реалістичний серіал, заснований на реальних подіях, можливо в дусі «Абатства Даунтон», яке вже йде на PBS і про який Кергер відгукнулася як про «проливаючий світло на історію».

Новий телевізійний проект Скотта поки не має ні назви, ні орієнтовної дати початку виробництва, але його вихід заплановано взимку 2016 року. Сценаристом драми буде Девід Забель, який писав для «Швидкої допомоги».

Зараз Рідлі Скотт займається зйомками «Марсіанина», пригодницької наукової фантастики, українська прем'єра якої призначена на 26 листопада 2015 року.

5 листопада 2014,  14:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Культова науково-фантастична кінокартина Стенлі Кубрика «Космічна одіссея 2001 року», яка надихнула свого часу новий виток розвитку кінематографа, тепер отримає продовження у вигляді міні-серіалу, яким особисто займеться інший відомий режисер, який досяг успіху в цьому жанрі, Рідлі Скотт.

З офіційної заяви Рідлі Скотта: 

Я завжди був прихильником екстраординарної серії романів «Космічна одіссея» Кларка і, звичайно, адаптації «2001 року» Стенлі Кубрика. Я дуже радий, що стану частиною того, щоб принести цю спадщину глядачам і продовжити велику кінематографічну традицію, як і заслуговує ця історія і її творці. 

Міні-серіал «Фінальна одіссея 3001 року» буде заснований на однойменній книзі британського науково-фантастичного письменника Артура Чарльза Кларка, що вийшла в 1997 році і є четвертим і останнім романом у цій серії. Вийде він на американському телеканалі «SyFy», який подарував глядачеві такі серіали, як «Таємниці Хейвена», «Зоряний крейсер Галактика», «Виклик» і «Бути людиною». Сценаристом серіалу, який буде адаптувати книгу Кларка, буде Стюарт Бітті, відомий завдяки своїй роботі над «Піратами Карибського моря». 

Раніше кіноадаптація Кубрика отримала продовження у вигляді «Космічної одіссеї 2010», знятої в 1984 році режисером Пітером Хайамсом. Фільм не став популярним, але йому вдалося отримати цілих 5 номінацій на «Оскар». 

Проект Рідлі Скотта знаходиться зараз в стадії пре-продакшну, тому дата його прем'єри поки не відома. Імовірно він вийде в 2017 році.