Новини серіалів, в яких згадується Домінік Вест

11 листопада 2022,  22:24 | Новини серіалів

На Netflix відбулася прем'єра п'ятого сезону мегапопулярного і часом скандального серіалу «Корона», що розповідає історію життя королеви Єлизавети II, і в ньому з'явилося багато відомих британських акторів, причому не тільки в ролях членів королівської родини, а і в ролях другорядних персонажів. Як, наприклад, колишній Шерлок Холмс та колишній Джеймс Бонд.

Читати далі...
21 жовтня 2022,  02:05 | Новини серіалів

Майбутній сезон історичної драми від Netflix «Корона» буде ще більш скандальним за попередній, як обіцяє його напружений трейлер, де знову в центрі уваги опиняється нещасливий шлюб принца Чарльза та принцеси Діани.

Читати далі...
17 жовтня 2022,  20:51 | Новини серіалів

Сьогодні платформа Netflix вирішила порадувати усіх шанувальників хітового історичного серіалу «Корона», опублікувавши в соцмережах два постери 5 сезону, який покаже скандальне розлучення принца Чарльза та принцеси Діани.

Читати далі...
3 грудня 2018,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал BBC підготував нову екранізацію відомого драматичного роману Віктора Гюго «Знедолені», яка буде складатися з 6 серій.

Головним героєм «Знедолених» виступає колишній в'язень Жан Вальжан (Домінік Вест), який втік з каторги і вирішив почати життя з чистого аркуша. Він став шанованою людиною і удочерив сироту Козетту (Еллі Бамбер), але через багато років він знову стикається зі своїм давнім ворогом інспектором Жавером (Девід Ойелоуо), який присягнувся зловити Вальжана. Мати Козетти Фантіну грає Лілі Коллінз.

Прем'єра міні-серіалу «Знедолені» очікується на початку 2019 року.

Найвідомішою адаптацією роману Гюго є мюзикл «Знедолені» з Г'ю Джекманом та Енн Гетевей, який отримав 3 «Оскара».

12 травня 2018,  16:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime представив офіційний трейлер 4 сезону драматичного серіалу «Коханці», на чиєму рахунку є 3 премії «Золотий глобус».

«Коханці» досліджують емоційні та психологічні наслідки зради, яка знищила два шлюби, і злочину, який знову об'єднав цих людей. Новий сезон розпочнеться з того, що Ноа (Домінік Вест), Хелен (Мора Тірні), Елісон (Рут Вілсон) і Коул (Джошуа Джексон) опиняються кожен на своїй орбіті, відсторонившись один від одного та все більше віддаляючись від того місця, де вони всі починали.

Прем'єра 4 сезону «Коханців» відбудеться в наступному місяці, 17 червня.