Оновлення, в яких згадується Брюс Вілліс

24 серпня 2019,  02:31 | Оновлення

Спішимо поділитися українським трейлером фільму «Сирота Бруклін» з прекрасним кастом (навіть не будемо всіх перераховувати, просто подивіться трейлер):

Лайонел Ессрог (Едвард Нортон), самотній приватний детектив з синдромом Туретта, вирішує почати розслідування вбивства свого наставника і єдиного друга Френка Мінни (Брюс Вілліс). У нього є лише декілька підказок і сила розуму, одержимого поставленою метою. Він прагне розплутати клубок ретельно приховуваних таємниць, які зберігають баланс сил в самому Нью-Йорку. Його шлях проходить від просочених джином джаз-клубів в Гарлемі до жорстоких нетрів Брукліна і, нарешті, позолочених залів політичної еліти мегаполісу. Лайонел кидає виклик гангстерам, корупції і найбільш небезпечній людині міста, аби очистити ім'я свого друга та врятувати жінку, яка може стати його власним порятунком.

Дивіться фільм «Сирота Бруклін» в кінотеатрах України з 31 жовтня.

17 грудня 2018,  17:54 | Оновлення

У мережі з'явився третій український трейлер фільму «Скло» від режисера М. Найта Ш'ямалана.

Викрадач з множинним розладом особистості та терорист-інвалід «Містер Скло» виходять на своїх давніх супротивників – травмовану дівчинку-підлітка Кейсі та старіючого супергероя Девіда Данна. Хто зупинить звіра в людській подобі?

В головних ролях у фільмі знялися Джеймс МакЕвой, Сара Полсон, Брюс Вілліс та Семюел Л. Джексон.

Вихід фільму «Скло» на широкий екран очікується 17 січня 2019 року.

12 жовтня 2018,  14:17 | Оновлення

Друзі, з'явився другий український трейлер психологічного трилера «Скло».

Остання частина трилогії, написана та зрежисована М. Найтом Ш'ямаланом, зведе разом героїв фільмів «Невразливий» – Девіда Данна (Брюс Вілліс) та Містера Скло (Семюел Л. Джексон) зі злочинцем Кевіном Крамбом (Джеймс МакЕвой) з множинним розладом особистості із фільму «Спліт».

За сюжетом, вся трійка героїв опиняється в одній психлікарні, де їх намагається «вилікувати» профільний фахівець доктор Еллі Стейпл (Сара Полсон). Проте її експерименти закінчуються тим, що Містер Скло викликає найсильнішу із 24 сутностей Кевіна Крамба на ім'я «Звір» і разом вони тікають з ув'язнення.

Українська прем'єра фільму «Скло» очікується 17 січня 2019 року.

23 липня 2018,  13:07 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер фільму «Скло» від режисера М. Найта Ш'ямалана.

Фільм є продовженням «Невразливого» та «Спліта», головні ролі у якому зіграли Джеймс МакЕвой, Брюс Вілліс, Семюел Л. Джексон та Аня Тейлор-Джой. Дія сюжету розгорнеться незабаром після фіналу «Спліта». Девід Данн (Брюс Вілліс) починає переслідування таємничого чоловіка з надздібностями на прізвисько Звір (Джеймс МакЕвой) і в підсумку зустрічається з ним.

Українська прем'єра фільму «Скло» відбудеться 17 січня 2019 року.

1 грудня 2017,  19:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Lionsgate опублікувала перший трейлер драматичного бойовика «Акти насильства», де Брюс Вілліс і зірка серіалу «Поліція Чикаго» Софія Буш втілюють копів-напарників.

Синопсис говорить, що три брата з Середнього заходу, кримінальний бос і бувалий поліцейський стикаються один з одним, коли наречену молодшого брата викрадають торговці людьми. Щоб врятувати її, хлопці МакГрегори використовують свою військову підготовку і сили сім'ї, щоб вистояти в найважливішій битві свого життя. Разом з Віллісом і Буш тут зіграють Коул ХаузерЧорна діра»), Шон ЕшморЛюди Ікс»), Ештон ХолмсВиправдана жорстокість») і Майк ЕппсОселя зла»).

У світовий прокат фільм Бретта Доноху вийде 12 січня. Поки невідомо, чи добереться він до українських кінотеатрів.

3 серпня 2017,  23:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Брюс Вілліс стає вуличним месником в першому трейлері кримінального екшену «Жага смерті», рімейку однойменного фільму 1974 року. Колись він був добропорядним сім'янином, але втративши дружину і дочку, яких убила банда місцевих злочинців, вирішує влаштувати над усіма бандитами міста самосуд, по ходу справи рятуючи життя невинних. І все це під композицію «Back In Black» від AC/DC.

У світовий прокат кінокартина від режисера «Хостела» Елая Рота вийде в листопаді.

18 липня 2017,  20:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний Брюс Вілліс об'єднується із зіркою «Зоряних війн» Гейденом Крістенсеном в новому бойовику з елементами трилера «Перше вбивство». Вілліс втілює досвідченого шефа поліції, а Крістенсен — батька хлопчика, викраденого після того, як він став свідком розборок між банківськими грабіжниками. Але в ході розслідування поліцейський починає підозрювати відчайдушного батька в тому, що він причетний до цієї справи.

У світовий прокат кінокартина Стівена С. Міллера, який працював з Віллісом над «Порятунком» і «Мародерами», виходить у липні.

4 травня 2017,  17:27 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо український трейлер комедійного бойовика «Його собаче діло», який вийде в кінотеатрах 8 червня.

Стів (Брюс Вілліс) - найбезбашеніший приватний детектив Лос-Анджелесу. Його кредо – відмінна фізична форма, високий рівень спритності та лібідо. Будь-яку халепу він трощить як горішок. Але одного разу стається справжня біда– викрадають його улюбленого песика… Тепер Стіву та його божевільному напарнику Дейву (Джон Гудман) доведеться перевернути догори дригом усе підпілля міста, розібратись з накоторговцями, крадіями, гангстерами- трансвеститами та іншими злочинними елементами, щоб врешті повернути свого улюбленця.

26 квітня 2017,  13:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер комедійного бойовика «Його собаче діло», в якому Джейсон Момоа, втілюючи наркоторговця, викрадає улюблену собаку Брюса Вілліса, який знову постає перед нами в образі детектива, а таке, як відомо, не прощається. Загалом, виглядає це як пародія на «Джона Уіка».

Кінокартину, де також зіграли Джон Гудман, Фамке Янссен, Кел Пенн і Томас Міддлдітч, зняли сценаристи фільму «Парочка копів» Марк і Робб Каллени.

25 березня 2017,  17:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли запрошуєш на головні ролі таких гумористів, як Кріс Претт і Дженніфер Лоуренс, варто очікувати, що вони не зможуть втриматися і зіпсують не один дубль, проте зроблять це так, щоб всі навколо сміялися. Що і підтверджує відео з невдалими дублями їх наукової фантастики «Пробудження» («Пасажири»), де Претт навіть примудрився зімітувати Брюса Вілліса.

Нашу рецензію на цю кінокартину, що отримала 2 номінації на «Оскар», читайте тут.

28 червня 2016,  13:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У екшені «Нальотчики» поліцейські Крістофер Мелоні, Дейв Батіста і Едріан Греньє намагаються вивести на чисту воду могутнього бізнесмена Брюса Вілліса, чий банк недавно пограбували.

У світовий прокат фільм вийде 1 липня.

22 вересня 2015,  13:17 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Нікому не потрібний музичний продюсер під час туру по сходу знаходить молоду дівчину з воістину золотим голосом. Разом вони вирушають у відчайдушну подорож у Кабул, де вона візьме участь у супер-популярному місцевому телешоу «Афганська Зірка».

У ролях: Білл МюррейЗої ДешанельБрюс ВіллісКейт Хадсон та інші.

В кінотеатрах України і РФ з 22 жовтня.

9 квітня 2013,  18:02 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Головний герой - пожежний, що потрапляє в програму захисту свідків. Коли ж людина, проти якої він повинен давати свідчення, загрожує йому, герой змушений взяти правосуддя у свої руки, щоб врятувати кохану жінку.

У головних ролях: Джош Дюамель, Брюс Вілліс, Розаріо Доусон.

У кінотеатрах України і Росії вже з 11 квітня.