Новини серіалів, в яких згадується Меттью Девіс

23 липня 2018,  15:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На Comic-Con був представлений перший трейлер нового фентезійного серіалу про вампірів та іншу нечисть «Спадок» («Legacies»), який є спін-оффом «Щоденників вампіра» і «Первородних».

«Спадок» буде слідувати за Гоуп Майклсон (Даніель Роуз Расселл), дочкою перевертня Гейлі Маршалл (Фібі Тонкин) і вампіра Ніклауса Майклсона (Джозеф Морган), яка успадкувала їх надздібності. Вона разом з іншими нащадками надприродних істот живет в закритій школі-інтернаті «Сальваторе» в Містик-Фоллс, де їх навчають контролювати і управляти своїми силами, а також дисципліни та співчуття. Але часом хтось із учнів зривається...

Перша серія «Спадку», де постійних героїв також зіграють Аріа Шахгасемі, Арчі Л. Вінстон, Дженні Бойд, Кайлі Канешіро, Квінсі Фаус та Меттью Девіс, вийде на екрани 25 жовтня.

3 червня 2018,  18:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь продовження своїх супергеройських і несупергеройських серіалів на наступний сезон телеканал The CW представив до них нові постери.

Читати далі...
9 березня 2013,  23:00 | Новини серіалів | Автор: redder

Подивився третю серію "Культу", відповідаю - знову рідкісна маячня. А оскільки раніше було вирішено, що більше трьох серій я дивитися не буду, якщо "Культ" не поліпшить різко їх якість, то відповідь ясна. Серіал дивитися припиняю. Чому, як і чим розчарувала третя серія - про це нижче.
Називається вона "Being Billiy", тобто "Зображаючи Біллі". Мова про Біллі Грімма, головного антигероя вигаданого серіалу "Культ" у серіалі "Культ". З'ясовується, що тупі американські підлітки взяли за моду інсценувати ті злочини, які Біллі виробляв у серіалі. Інсценувати, зрозуміло, жартома. А трохи пізніше виявляється, що інсценувальник починають вбивати по-справжньому. І бравий Метт Девіс впадає з'ясовувати - хто і навіщо.
В цілому, враження від серії (та й усього серіалу) можна виразити коротко: "Нас лякають, а нам не страшно". Незважаючи на видимість інтриги і страшний-престрашний, чорних-пречорних, проби ставити нікуди, ляльководів за сценою, злякатися за минулі три серії хоч за когось не вдалося жодного разу. Ну, типу, так - серіал і божевільні фанати. Типу вони скрізь і творять всяке. І чого? Та всім пофіг.
Відсутність інтриги органічно доповнюється дерев'яними персонажами. Метт Девіс, звичайно, хлопець видний, але видно він не дуже і не завжди. Ось в ролі актора другого плану в "Вампірчегах" він виглядав непогано, але на головного героя не витягує категорично. Не його це роль, і як тут грати, він не знає. Тому й ходить з напруженим обличчям всі серії. Те ж відноситься до його напарниці Скай - грати нічого, характер не прописаний, тому будемо робити вигляд, що турбуємося і нічого не розуміємо в тому, що відбувається, може пронесе.
Оленка Таль, якої, на хвилинку, двадцять дев'ять років, тут виглядає так, ніби їй міцно за тридцять - очі згаслі, шкіра неважлива. Каже мляво і через силу. Теж ставимо мінус. Єдиний, хто чесно відпрацьовує копієчку - Роберт Неппер, але і йому грати, за великим рахунком, нічого, крім традиційного невмотивованого злодійства. А на ньому, навіть самому невмотивоване, далеко не заїдеш.
Відносини між персонажами не розвиваються взагалі ніяк. Чому Скай допомагає Джеффу, як будуються відносини між актором, що грає Біллі і актрисою, що грає Келлі - зрозуміти з серіалу неможливо. Ніяких переживань, ніяких змін спонукальних причин не видно й близько. Власне, за якістю сюжетної лінії і акторських реплік "Культ" наближається до вітчизняних виробами типу "Єфросинії" і "Дальнобойщиков 3".
З цих причин подумав я, та й вирішив серіал цей більше не дивитися. Тим більше, секретні джерела повідомляють, що серіал в самому незабаром все одно закриють. І заслужено, загалом.