Новини фільмів, в яких згадується Ларс фон Трієр

1 вересня 2018,  03:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В рамках проекту «Зірки DOC» українські глядачі зможуть побачити документальну картину про видатного кінорежисера Інгмара Бергмана, чий дубльований трейлер дивіться нижче.

Фільм «Бергман» розповість історію чоловіка, батька, коханця, режисера, який знімав фільми і ставив спектаклі, визнані безумовними шедеврами у світовій історії мистецтв. Звертаючись до фрагментів його картин, до унікальної хроніки, до інтерв’ю з рідними, колегами, друзями і коханими, до висловлювань самого Бергмана, фільм намагається максимально повно розкрити правду про шведського генія.

В числі тих, на кого вплинула його творчість, знаходиться знаменитий режисер Ларс фон Трієр, який у цьому трейлері говорить, що він дуже любить і цінує Бергмана.

Спеціальні покази картини Яне Магнуссон пройдуть в містах України з 20 по 23 вересня. Ви вже можете придбати квитки на сеанси «Бергман» на нашому сайті.

20 травня 2018,  23:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрим новые трейлеры фантастического экшена «Дэдпул 2», шпионского боевика «Миссия невыполнима: Фолаут», музыкального байопика «Богемная рапсодия», мультфильма «Суперсемейка 2», экшена «План побега 2» и нового сериала «Зачарованные».

Читати далі...
17 травня 2018,  17:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скандальный режиссер Ларс фон Триер представил в Каннах свой новый психологический триллер «Дом, который построил Джек», чей официальный трейлер вы можете увидеть ниже.

Читати далі...