Новини фільмів про (2011)

10 лютого 2023,  20:11 | Новини фільмів

Готові до передостаннього заїзду Домініка Торетто? Тоді швидше дивіться офіційний український трейлер очікуваного пригодницького екшену «Форсаж 10», де разом з Віном Дизелем повертаються численні герої попередніх фільмів.

Читати далі...
28 червня 2019,  19:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У понеділок, 24 червня, стартував знімальний процес пригодницького бойовика «Форсаж 9», на честь чого його зірки Він Дизель та Мішель Родрігес передали привіт шанувальникам зі знімального майданчика.

Дизель поділився першим закулісним відео дев'ятого фільму про пригоди Домініка Торетто та його сім'ї у своєму Instagram після закінчення першого знімального дня. У даному відео вони з Родрігес називають це «дивом» і кажуть, що «вони дуже вдячні студії Universal, команді і касту, і, що найголовніше, прихильникам з усього світу», які допомогли перетворити цю історію на мегапопулярну франшизу.

Прем'єра фільму «Форсаж 9», який знімає режисер Джастін ЛінФорсаж 4», «Форсаж 5» и «Форсаж 6»), очікується у травні 2020 року.

17 червня 2019,  15:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви ще сумніваєтеся, що у франшизі «Форсаж» Двейн Джонсон грає практично самого себе, новий промо-ролик бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу» на честь Дня батька вас у цьому переконає.

Агент дипломатичної безпеки США Люк Гоббс (Джонсон) не покладаючи рук рятує світ, але завжди знаходить час для своєї дочки. І в даному промо-ролику вони відправляються у кафе, щоб влаштувати справжнє свято шлунка — таке, що собі періодично влаштовує і сам Скеля у вихідний від тренувань день.

Дивіться також ТБ-ролик фільму «Форсаж: Гоббс та Шоу», де Двейн Джонсон і Джейсон Стейтем озброюються сокирою і пилкою. У кіно з 1 серпня.

18 лютого 2019,  19:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон та Джейсон Стейтем кидають (імовірно) один на одного гарячі погляди на нових персональних постерах гостросюжетного бойовика зі шпигунськими елементами «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Читати далі...
11 серпня 2018,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за оголошенням, що до акторського складу мультфільму «Ральф-руйнівник 2: Інтернетрі» приєдналася зірка франшизи «Форсаж» Галь Гадот, прибув новий трейлер за участю її героїні.

Читати далі...