Три нових трейлера «Диво-жінки»

4 травня 2017,  16:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося три свіжих і крутих трейлера супергеройського екшену «Диво-жінка».

« — Хто ця жінка?
— Ви скоро дізнаєтеся.»

Студія Warner Bros. Pictures розщедрилася і представила цілих три трейлера «Диво-жінки», яка повідає про першу велику пригоду принцеси амазонок Діани з острова Теміскира в світі людей. Дізнавшись, що там розв'язалася війна небачених раніше масштабів і жахів, Діана разом зі Стівом Тревором їде до Лондона і починає свою битву за всіх невинних, кого задумав згубити один могутній бог війни.

В образі Диво-жінки на екрани повертається Галь Гадот, а разом з нею у фільмі зіграють Кріс Пайн, Робін Райт, Конні Нільсен, Девід Тьюліс, Денні Х'юстон і Єлена Анайя.

Перший трейлер показує такі нові моменти, як дитинство супергероїні і її перше прибуття до Лондона. У Діани не було батька – її і інших амазонок створив Зевс, щоб вони відновили тут мир, і вона збирається зробити це одноосібно, відправившись в гущу битв Першої світової війни. Що ж стосується столиці Туманного Альбіону першої половини 20 століття, то після рідних мальовничих просторів і виду на океан оповитий димом кам'яне місто здається головній героїні... жахливим. Що ж, як зазначає Стів, Лондон не для всіх.

Другий трейлер в основному присвячений чарівному ласо Диво-жінки, яка під час своєї втечі з рідного острова захоплює його разом з мечем, що носить назву Вбивця богів. У сутичці з головним лиходієм фільму Аресом він прийде вельми до речі. А з її легендарним ласо тут показано кілька крутих моментів, де її ворогам точно не позаздриш.

В останньому трейлері є чимало екшену, включаючи нові фрагменти битви амазонок з солдатами, які напали на Теміскиру, а також відео заявляє, що саме з неї починається Ліга справедливості.

Українська прем'єра «Диво-жінки» відбудеться 1 червня.

905 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: