Шокуюча новина від всесвіту DC: Генрі Кавілл попрощався з роллю Супермена

15 грудня 2022,  12:00 | Новини фільмів

Не встигли ми порадіти, що Генрі Кавілл нарешті отримає довгоочікуваний сиквел «Людини зі сталі», на що натякнуло його камео у кінокоміксі «Чорний Адам» з Двейном Джонсоном, як після зміни керівництва у компанії DC Studios йому повідомили, що він більше не буде грати Супермена.

Кавілл, який втілював Супермена у фільмах кіновсесвіту DC з 2013 року, включаючи стрічки «Бетмен проти Супермена», «Ліга справедливості» та «Ліга справедливості Зака Снайдера», шокував своїх шанувальників цією новиною в Instagram:

Я щойно зустрівся з Джеймсом Ганном та Пітером Сафраном, і у мене для всіх погані новини. Зрештою я не повернуся в ролі Супермена. Після того, як студія сказала мені повідомити про своє повернення у жовтні, до їхнього призначення, ця новина сприймається непросто, але таке життя. Інколи так відбувається, що змінюється керівництво. Я це поважаю. Джеймс та Пітер мають побудувати свій всесвіт. Бажаю їм та усім, хто працює над новим всесвітом, удачі та прихильності фортуни.

Також актор подякував глядачам і нагадав, що Супермен, хоча він більше його й не зіграє, нікуди не зникне, адже є важливим символом, що надихає нас:

А тим, хто роками був на моєму боці... Хочу сказати, що ми можемо трохи поплакати, але ми маємо пам'ятати... Супермен все ще з нами. Все, за що він бореться, продовжує існувати, і той приклад, яким він для нас є, все ще з нами! Моя черга носити плащ минула, але те, за що бореться Супермен, ніколи не зникне. Це була весела подорож з усіма вами, вперед та вгору.

Джеймс Ганн та Пітер Сафран очолили компанію DC Studios у жовтні і збираються побудувати новий успішний кіновсесвіт. Очевидно, з новими акторами. Ганн вже розробляє фільм про пригоди молодого Кларка Кента, проте деталі про нього не розголошуються.

Тим часом заради сиквела «Людини зі сталі» Кавілл залишив серіал «Відьмак», де він грав головну роль. На його заміну прийшов Ліам Гемсворт, але тепер незрозуміло, чи Кавілл повернеться до ролі Ґеральта з Рівії, чи буде шукати нові проєкти.

1273 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: