Дедпул допомагає постраждалим від ураганів в Америці

21 вересня 2017,  03:34 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Дедпула» Райан Рейнольдс займається благодійністю в перерві зйомок сіквела.

За минулий місяць Західну півкулю нашої планети вразило одразу два руйнівних урагана — Харві і Ірма. Вони торкнулися Гондурасу, Куби, Багамських і Карибських островів, а також багатьох штатів США.

У цей час зірки, в числі яких актори серіалів «Надприродне», «Флеш», «Супергерл» і «Стріла» і фільмів «Людина-мураха і Оса» і «Месники 4», активно взялися збирати кошти на відновлення зруйнованих будинків і лікування потерпілих. Рейнольдс і його добре серце також не змогли обійти ці катастрофи стороною.

Урвав хвилинку в перерві зйомок «Дедпула 2», актор одягнув прямо на свій костюм футболку «Сподівайся. Зцілюй. Відстроюй», кошти від продажу якої допомагають жертвам обох ураганів. І в своєму пості Instagram він у своєму стилі закликав прихильників не залишатися осторонь і допомагати тим, хто втратив будинок або близьких:

Давайте допоможемо тим, хто постраждав від урагану Харві і урагану Ірма. Підтримайте неймовірні зусилля команд швидкого реагування Americares за допомогою такої помітної футболки. Купіть одну, посилання в описі профіля. АБО... Забийте на ці чортові футболки! Пожертвуйте прямо на сайті Americares.org або використовуйте CharityNavigator.org, щоб знайти благодійність на свій вибір.

Так що Рейнольдс в костюмі антигероя дійсно рятує світ.

У середині серпня зйомки «Дедпула 2» були припинені у зв'язку з трагічною смертю каскадерши Джої «ЕсДжей» Харріс. І завдяки даній посту актора тепер у нас є підтвердження того, що вони поновилися.

В українські кінотеатри «Дедпул 2» увірветься 31 травня 2018 року.

994 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: