Діти Кріса Гемсворта хочуть бути Диво-жінкою на Геловін

30 жовтня 2017,  20:51 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Всі діти Кріса Гемсворта вважають, що Диво-жінка крутіша за Тора.

Сьогодні вранці Гемсворт відвідав шоу «Доброго ранку, Америка», де просував свій новий супергеройський екшен «Тор: Рагнарок», в якому знову буде метати блискавки і битися з неймовірним Халком (Марк Руффало).

Але спершу ведучі вирішили дізнатися у 34-річного актора, як у його родині, де є троє дітей — дівчинка Індія, якій 5 років, і хлопчики-близнюки Трістан і Саша, яким по 3 роки, святкують Геловін.

Гемсворт повідав, що цього року вони одноголосно заявили, що хочуть бути Диво-жінкою:

Я запитав у дітей, ким вони хочуть бути [на Геловін], оскільки ми збиралися піти збирати цукерки. У мене два хлопчика і одна дівчинка, і всі вони одночасно сказали: «Диво-жінкою!»

Він спробував нагадати їм про дивовижного супергероя Тора, але трійця була непохитна:

Я сказав: «Це круто, але як щодо Тора?» І вони знову одноголосно відповіли: «Ні». Я запитав у них: «А хто сильніше?» Вони такі: «Диво-жінка». Тому я радий грати другого [супергероя] після Диво-жінки.

Цікаво, що на початку року Гемсворт разом з виконавицею ролі Диво-жінки Галь Гадот вручав нагороду під час 74-ї церемонії «Золотий глобус», після чого актор поділився фотографією своїх дітей, які спостерігають за ними по телевізору, підписавши її:

Мій маленький фан-клуб підтримує мене.

Не хочемо засмучувати багатодітного батька, але якщо б тоді його діти знали, що він стоїть поруч з Диво-жінкою, тяглися б зовсім ні до нього.

Що ж стосується самого Гемсворта, то він не проти стати на день Крісом Преттом, про що актор розкрив у недавньому пості в Instagram.

Побачити його у фільмі «Тор: Рагнарок» буде можливо вже через пару днів, 2 листопада. А через кілька тижнів Гадот повернеться на екрани в образі Диво-жінки в «Лізі справедливості».

3020 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: