Зак Снайдер відсвяткував День «Зоряних воєн» картинкою Бетмена зі світловим мечем

5 травня 2020,  20:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 4 травня, в усьому світі святкували День «Зоряних воєн», і до цього святкування, яке в часи карантину розгорнулося в соцмережах, приєднався режисер фільму «Бетмен проти Супермена» Зак Снайдер.

Снайдер опублікував в понеділок в соцмережах картинку, на якій Бетмен у втіленні Бена Аффлека зображений зі світловим мечем, з наступним підписом:

Хай прибуде з тобою Сила.

Це вже не перший раз, коли Снайдер постить дане зображення в контексті подій, пов'язаних з франшизою «Зоряні війни». Вперше він поділився ним в 2016 році, коли на великі екрани вийшов спін-офф «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія», як нагадує нам сайт Cosmic Book News.

Клікайте на зображення нижче, щоб перейти до галереї фільму «Бетмен проти Супермена» і розглянути його ближче. Наприклад, на лівій колоні ви зможете помітити знак Альянсу за відновлення Республіки.

У свій час ходили чутки, що Снайдер зніме якийсь із фільмів саги «Зоряні війни», але вони так і не збулися. Хоча хто знає, раптом в майбутньому режисер ще відправиться в далеку-далеку галактику.

2266 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: