Супергеройський фільм «Бладшот» покажуть у кінотеатрах у липні

17 червня 2020,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з перших гучних кінопрем'єр після відкриття українських кінотеатрів в наступному місяці стане супергеройський екшен «Бладшот», в якому зірка франшизи «Форсаж» Він Дизель втілює невразливого суперсолдата.

Фільм «Бладшот», який повинен був вийти на великі екрани 12 березня, але йому завадила світова пандемія коронавірусу, з'явився в графіку майбутніх релізів на сайті української прокатної компанії B&H Film Distribution.

Вона планує випустити його в кінотеатри в наступному місяці, 9 липня, після переходу України до нового етапу послаблення карантину.

Супергеройський екшен режисера Дейва Вілсона ґрунтується на коміксах Valiant і розповідає про те, як секретна корпорація RST повертає до життя смертельно пораненого морпіха Рея Гаррісона. Завдяки нанотехнологіям він стає Бладшотом — невразливою біотехнологічною зброєю, універсальним солдатом з нелюдською силою. Контролюючи тіло Рея, RST управляє його розумом і спогадами. Бладшот не знає, хто він насправді, і його завдання це з'ясувати.

Дизель виконує роль Бладшота, а компанію йому в кадрі складають актори Гай Пірс, Ейса Гонсалес, Сем Г'юен, Ламорн Морріс, Талула Райлі і Тобі Кеббелл.

У зв'язку з закриттям кінотеатрів на карантин була перенесена прем'єра ще одного екшену з Дизелем в головній ролі «Форсаж 9». Він повинен був вийти на великі екрани у травні, але тепер ми зможемо побачити нову пригоду Домініка Торетто та його родини аж 1 квітня 2021 року.

1735 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: